Hockeysäsong

Första Hemmamatchen, Caps 2011-2012
Äntligen har hockeysäsongen börjat! Har redan haft tillfälle att se både en försäsongsmatch och första hemmamatchen (bilden ovan) för Washington Capitals förra helgen, samt åker även på matchen på lördag kväll. Jag har tur som har en kompis med säsongbiljetter! Tittade just på matchen mot ärkerivalen Pittsburg, som Caps vann i overtime. (Ikväll var det dessutom en speciell kväll då alla spelarna bar en patch med logotypen för Lokomotiv, tröjor som dom kommer att auktionera ut för att skänka pengar till änkorna och barnen av laget som omkom. Förra lördagen samlade fruarna och flickvännerna in en massa pengar på Verizon Center med ”Love for Lokomotiv,” så det är hjärtevärmande.)

Washington Wizards (NBA) är rätt dåliga, dessutom så är det strejk inom ligan så att det inte blir några basketmatcher dom första två veckorna av säsongen. Så just nu är det bara Capitals och Washington Redskins som räknas här i stan. Folk är alltid helt galna när det gäller Redskins, men speciellt i år eftersom dom äntligen ser ut som ett lag som kan ta sig till slutspel. Men Capitals drar mer och mer publiksupport, det märks när man åker Metro till matcherna, det är en sjö av röda tröjor överallt.

Utom hockeyn så har det varit mest jobb och jobb sedan jag skrev sist. Det har varit aningens hektiskt, med allt jobb inför vår försvarskonferens som gick av stapeln i slutet av september, samt en massa annat som kommit före bloggen. Nu ser jag mest fram emot en resa jag bokat till Sverige i december – första gången jag är i Sverige över jul sedan 1999!

Annonser